Kallelse extrainsatt årsmöte

Kallelse för Extrainsatt årsmöte för 2019.3/11-2020 19:00 Grans SporthallHej! Detta har dragit långt ut på tiden på grund av krångel. Ni är kallade till ett extra årsmöte 2019 för att gå igenom 2018 års ekonomiska redovisning och revisorberättelse. Detta kommer inte att ta lång tid.Då man max får samlas 50 personer vill vi endast att […]

0 comments

Uppdatering av hemsidan pågår! Sommaren 2020

0 comments

Riksmästerskapen 2017

Bra nyheter! Nästa år går RM/SM av i Luleå och Luleå Energi Arena. RM/SM arrangeras av ACA – Arctic Cheer Avalanches och Cheer future. Mer om detta kan du läsa här…

0 comments

PT om oss

Piteå tidningen skriver om oss och om Royals resa till RM i Malmö.

5 comments

Vår första vinst

Vårt seniorlag Cheer Unity Royals, hade sin första tävling någonsin. Det resulterade i ett silver, vilket betyder att vi får åka och tävla på riksmästerskapen i Malmö!

0 comments

Vi har en ny sponsor

Vi är stolta att presentera Revisionären som en sponsor till Cheer Unity Piteå. Vi är otroligt glada över ert stöd och vill tacka Revisionären för insatsen.  

0 comments

Tävlingsdatum

Nu är alla tävlingsdatum satta! DM Norra 28 Februari 2016 Luleå Energi Arena Arrangörerna är: Arctic Cheer Avalanches SM/RM 21-22 Maj 2016 Baltiska Hallen, Malmö Arrangörerna är: Malmö Allstar Cheer Mer information…

0 comments

Vi säljer Newbody

Stöd Cheer Unity! Våra aktiva säljer Newbody fram till början på november. Passa på att beställa nu för leverans i november. Perfekt julklapp! Här nedanför har ni katalogen.

0 comments

Vi är med i Åssit!

Idag kom Strömbackaskolans tidning ut och där fanns det en intervju med oss! (bilden är lånad av Julia Ramstedt) Tidningen finns att läsa online i pdf-format. Länk till tidning(Åssit Maj2015)

0 comments

Intresseanmälningar för nästa säsong

Vi tar fortfarande in intresseanmälningar! Missa inte chansen att träna cheerleading i vårt seniorlag till hösten! För att platsa i seniorlaget så ska man vara född tidigast 01. Enklast gör du genom att fylla i vårt intresseformulär, så kommer vi att kontakta dig.  

0 comments

Intresseanmälningar

Vi har nu börjat ta emot intresseanmälningar till nästa säsong. Är du eller någon ni känner intresserade av att träna alternativt tävla i cheerleading, fyll i vår intresseanmälan, som finns här, så kontaktar vi dig.  

0 comments