Aktuellt

Riksmästerskapen 2017

Bra nyheter! Nästa år går RM/SM av i Luleå och Luleå Energi Arena. RM/SM arrangeras av ACA – Arctic Cheer Avalanches och Cheer future. Mer om detta kan du läsa här…

PT om oss

Piteå tidningen skriver om oss och om Royals resa till RM i Malmö.

Vår första vinst

Vårt seniorlag Cheer Unity Royals, hade sin första tävling någonsin. Det resulterade i ett silver, vilket betyder att vi får åka och tävla på riksmästerskapen i Malmö!

Vi har en ny sponsor

Vi är stolta att presentera Revisionären som en sponsor till Cheer Unity Piteå. Vi är otroligt glada över ert stöd och vill tacka Revisionären för insatsen.  

Tävlingsdatum

Nu är alla tävlingsdatum satta! DM Norra 28 Februari 2016 Luleå Energi Arena Arrangörerna är: Arctic Cheer Avalanches SM/RM 21-22 Maj 2016 Baltiska Hallen, Malmö Arrangörerna är: Malmö Allstar Cheer Mer information…

Vi säljer Newbody

Stöd Cheer Unity! Våra aktiva säljer Newbody fram till början på november. Passa på att beställa nu för leverans i november. Perfekt julklapp! Här nedanför har ni katalogen.

Vi är med i Åssit!

Idag kom Strömbackaskolans tidning ut och där fanns det en intervju med oss! (bilden är lånad av Julia Ramstedt) Tidningen finns att läsa online i pdf-format. Länk till tidning(Åssit Maj2015)

Intresseanmälningar för nästa säsong

Vi tar fortfarande in intresseanmälningar! Missa inte chansen att träna cheerleading i vårt seniorlag till hösten! För att platsa i seniorlaget så ska man vara född tidigast 01. Enklast gör du genom att fylla i vårt intresseformulär, så kommer vi

Intresseanmälningar

Vi har nu börjat ta emot intresseanmälningar till nästa säsong. Är du eller någon ni känner intresserade av att träna alternativt tävla i cheerleading, fyll i vår intresseanmälan, som finns här, så kontaktar vi dig.